Fun en Foto's: voor plezier met foto's!

 

Nieuws

Maart 2023: afgelopen week zijn de 2 Cabana dagworkshops geweest, en ze waren beiden erg geslaagd! De workshop begon, onder het genot van een stukje appeltaart met slagroom, met uitleg over de nieuwe materialen en techniek. Daarna gingen de deelnemers zelf aan de slag en zijn er veel mooie projecten gemaakt. Vanaf vrijdag 31 maart komen de nieuwe materialen in de gewone verkoop en kun je hier ook de voorbeelden van de Cabana bewonderen.


Februari 2023 : februari is de maand waarin de jaarlijkse Cabana wordt voorbereid. De opleiding is geweest en ik ben druk bezig met het maken van voorbeelden, zodat de Cabana-dagworkshops weer een feestje kunnen worden! Deze dagworkshops geef ik samen met Manon Buijs, eentje in Bleiswijk en eentje in Gouda (in de Agenda staan de precieze data).
Januari 2023: Een nieuw jaar, met nieuwe scrapmogelijkheden! Er is een nieuw sjabloon uitgekomen, "Brooklyn", een sjabloon met één foto mal en één hulpmiddel. En er zijn diverse nieuwe mogelijkheden om mini albums te maken bij gekomen. Ook beginnen we bijna met de voorbereiding voor de Cabana, de data van de dagworkshops zijn al bekend (zie hier voor de Agenda).
November 2022: In deze maand kwam er een nieuwe fotomal uit, de "Himalaya" (zie voorbeeld hieronder) en hebben we weer drie dagen op het Creaweekend in Rijswijk gestaan. Dank aan iedereen die belangstelling heeft getoond, is langs geweest of een lootje heeft ingevuld! De trekking daarvan is a.s. woensdag 7 december, dus houd je mailbox in de gaten.Oktober 2022: na wat uitstel heeft deze maand de dagworkshop met de "Springfield" plaats gevonden. Een gezellige dag, met hele mooie eindresultaten. Als vervolg hierop komt een (dag)workshop met de alcoholinkt. Heb je interesse laat het dan even weten, deze workshop gaat nog gepland worden. Ter inspiratie een voorbeeld met de "Springfield" én alcoholinkt:
September 2022: inmiddels is het Crea Weekend in Rijswijk alweer geweest. Het was een gezellig drukke beurs, waarbij we veel mensen met scrappen met sjablonnen kennis hebben laten maken! Volgende week is de dagworkshop met de nieuwe mal "Springfield", deze mal combineert cirkels met rechte lijnen. En voor het uitsnijden van de cirkels is er nu een cirkelsnijder in het assortiment. Een klein voorproefje zie je hieronder.

Stoelen Marken (Springfield)_1
Stoelen Marken (Springfield)_1Juli 2022: na de gezellige dagworkshops met de "Osaka" en verschillende ontdekkingsworkshops, werken we nu naar de zomervakantie toe. In de maand augustus heb ik vakantie én ben ik bezig met het voorbereiden van de Back to Scrap dagworkshop.


April 2022: deze maand is de mal "Osaka" uitgekomen, met als verrassing pop-up pagina's. Deze laten zich het beste live bekijken, dus als je eens langs wilt komen om dat te doen, laat het dan even weten. Naast dit nieuwe foto-sjabloon is er ook decor uitgekomen met als thema "Reverie", de stylistische bloem bij maart is hier een voorbeeld van.
Maart 2020 In deze maand is de Cabana georganiseerd: een feestelijke dagworkshop met de nieuwe materialen van april.