Fun en Foto's: voor plezier met foto's!

 

Nieuws

September 2022: inmiddels is het Crea Weekend in Rijswijk alweer geweest. Het was een gezellig drukke beurs, waarbij we veel mensen met scrappen met sjablonnen kennis hebben laten maken! Volgende week is de dagworkshop met de nieuwe mal "Springfield", deze mal combineert cirkels met rechte lijnen. En voor het uitsnijden van de cirkels is er nu een cirkelsnijder in het assortiment. Een klein voorproefje zie je hieronder.

Stoelen Marken (Springfield)_1
Stoelen Marken (Springfield)_1Juli 2022: na de gezellige dagworkshops met de "Osaka" en verschillende ontdekkingsworkshops, werken we nu naar de zomervakantie toe. In de maand augustus heb ik vakantie én ben ik bezig met het voorbereiden van de Back to Scrap dagworkshop.


April 2022: deze maand is de mal "Osaka" uitgekomen, met als verrassing pop-up pagina's. Deze laten zich het beste live bekijken, dus als je eens langs wilt komen om dat te doen, laat het dan even weten. Naast dit nieuwe foto-sjabloon is er ook decor uitgekomen met als thema "Reverie", de stylistische bloem bij maart is hier een voorbeeld van.
Maart 2020 In deze maand is de Cabana georganiseerd: een feestelijke dagworkshop met de nieuwe materialen van april.