Fun en Foto's: voor plezier met foto's!

 

Nieuws

Februari 2024: in februari is het sjabloon "Bangkok" uitgekomen (een voorbeeld volgt nog) en op dit moment ben ik hard bezig met het voorbereiden van de Cabana van volgende maand! Wil je een keer meedoen aan deze leuke dagworkshop met de nieuwe materialen van april? Kijk dan in de agenda voor de data en neem even contact met mij op ( Contact of mail naar marjolein@fun-en-fotos.nl)


November 2023: op de Creabeurs eind november zijn we bezig geweest met de nieuwe mal "Auckland" en met A4-mallen. Met deze mallen kun je zowel een mini-album als een 30x30 pagina maken. Hier volgen wat voorbeelden met A4-mallen: de Mineral en de Budapest.Oktober 2023: deze maand zijn de eerste winnaars van de beurs op workshop geweest! Tijdens de creabeurs verloten wij 2 dagworkshops onder belangstellenden. De ontdekkinsworkshops die hier tot nog toe voor gegeven zijn, waren een succes: enthousiaste deelnemers en mooie resultaten.

Nog één voorbeeld met de "Washington" en nieuwe decor:September 2023 : in september hebben we op de Creabeurs in Rijswijk gestaan en de twee Back-to-Scrap dagworkshops gehad. Beide waren erg gezellig, en leuk om te doen. Tijdens de dagworkshops zijn veel mooie, creatieve pagina-sets gemaakt. Onderstaande voorbeelden zijn van een enkele pagina en de voorkant van een pagina-set: Juli 2023: in de maand juli geef ik alleen workshops op afspraak. In deze maand heb ik vakantie en ben ik bezig met het voorbereiden van nieuwe workshops (de data voor de dagworkshops in september zijn al bekend, zie  Agenda ). Afgelopen maand is het sjabloon "Manaus" uitgekomen, dit sjabloon bestaat uit een fotomal en een hulpmiddel. Onderstaande voorbeelden zijn hiermee gemaakt:Mei 2023 : deze maand hadden we het Azza congres, deze zgn. ACA werd deze keer op een cruise-ship gehouden. We voeren van Marseille naar Barcelona, vandaar naar Genua en als laatste weer terug naar Marseille. In Barcelona kregen we een voorproefje van alle nieuwigheden die ons het komend jaar nog te wachten staan! Als afronding van de Cabana zijn hier nog een paar voorbeelden gemaakt met de "Glasgow":Maart 2023: afgelopen week zijn de 2 Cabana dagworkshops geweest, en ze waren beiden erg geslaagd! De workshop begon, onder het genot van een stukje appeltaart met slagroom, met uitleg over de nieuwe materialen en techniek. Daarna gingen de deelnemers zelf aan de slag en zijn er veel mooie projecten gemaakt. Vanaf vrijdag 31 maart komen de nieuwe materialen in de gewone verkoop en kun je hier ook de voorbeelden van de Cabana bewonderen.


Februari 2023 : februari is de maand waarin de jaarlijkse Cabana wordt voorbereid. De opleiding is geweest en ik ben druk bezig met het maken van voorbeelden, zodat de Cabana-dagworkshops weer een feestje kunnen worden! Deze dagworkshops geef ik samen met Manon Buijs, eentje in Bleiswijk en eentje in Gouda (in de Agenda staan de precieze data).
Januari 2023: Een nieuw jaar, met nieuwe scrapmogelijkheden! Er is een nieuw sjabloon uitgekomen, "Brooklyn", een sjabloon met één foto mal en één hulpmiddel. En er zijn diverse nieuwe mogelijkheden om mini albums te maken bij gekomen. Ook beginnen we bijna met de voorbereiding voor de Cabana, de data van de dagworkshops zijn al bekend (zie hier voor de Agenda).
November 2022: In deze maand kwam er een nieuwe fotomal uit, de "Himalaya" (zie voorbeeld hieronder) en hebben we weer drie dagen op het Creaweekend in Rijswijk gestaan. Dank aan iedereen die belangstelling heeft getoond, is langs geweest of een lootje heeft ingevuld! De trekking daarvan is a.s. woensdag 7 december, dus houd je mailbox in de gaten.Oktober 2022: na wat uitstel heeft deze maand de dagworkshop met de "Springfield" plaats gevonden. Een gezellige dag, met hele mooie eindresultaten. Als vervolg hierop komt een (dag)workshop met de alcoholinkt. Heb je interesse laat het dan even weten, deze workshop gaat nog gepland worden. Ter inspiratie een voorbeeld met de "Springfield" én alcoholinkt:
September 2022: inmiddels is het Crea Weekend in Rijswijk alweer geweest. Het was een gezellig drukke beurs, waarbij we veel mensen met scrappen met sjablonnen kennis hebben laten maken! Volgende week is de dagworkshop met de nieuwe mal "Springfield", deze mal combineert cirkels met rechte lijnen. En voor het uitsnijden van de cirkels is er nu een cirkelsnijder in het assortiment. Een klein voorproefje zie je hieronder.

Stoelen Marken (Springfield)_1
Stoelen Marken (Springfield)_1Juli 2022: na de gezellige dagworkshops met de "Osaka" en verschillende ontdekkingsworkshops, werken we nu naar de zomervakantie toe. In de maand augustus heb ik vakantie én ben ik bezig met het voorbereiden van de Back to Scrap dagworkshop.


April 2022: deze maand is de mal "Osaka" uitgekomen, met als verrassing pop-up pagina's. Deze laten zich het beste live bekijken, dus als je eens langs wilt komen om dat te doen, laat het dan even weten. Naast dit nieuwe foto-sjabloon is er ook decor uitgekomen met als thema "Reverie", de stylistische bloem bij maart is hier een voorbeeld van.
Maart 2020 In deze maand is de Cabana georganiseerd: een feestelijke dagworkshop met de nieuwe materialen van april.